Action, Lidl en Aldi superaanbieding: XL frituur voor XL snack trek

De Action, Lidl en Aldi hebben wekelijks de meest vreemde, maar vaak ook handige, multifunctionele en goedkope gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra aandacht geven. De Lidl doet het deze week goed met deze grote friteuse.

Lidl’s super grote friteuse

Zoals je misschien in ons uitgebreide Action, Lidl, Aldi en Kruidvat artikel hebt gelezen verkoopt de Lidl deze week een airfryer. De populariteit van frituren met hete lucht neemt toe. Het eten bevat minder verzadigd vet en het apparaat werkt (vrijwel geheel) geurloos. Toch heeft de Lidl ook een ouderwetse frituur in de schappen liggen. Eentje die je snacks lekker goudbruin frituurt met olie. Minder gezond, maar zo nu en dan wel heel lekker.

Deze Silvercrest friteuse is er een voor wie frituren serieus neemt. Het is een grote friteuse met drie verschillende manden om in te frituren. Hij wordt geleverd met 1 grote mand (3,1 liter) en 2 kleinere manden van 1,4 liter. Dat is genoeg voor een grote stapel patat of patat en een flink aantal snacks. De totale inhoud van de frituurpan is 4 liter. Het handige aan de manden is dat je ze in de vaatwasmachine kunt doen. Mits je die hebt natuurlijk.

frituur Lidl
XL frituur (Bron: Lidl)

Aan jou de keuze: airfryer of frituur?

Waarom je nog voor een ‘ouderwetse’ friteuse zou gaan nu je ook gezonder kunt frituren met een air fryer? Wellicht omdat je van het stukje nostalgie houdt? Of omdat je de geur van frituur in je huis een fijne aroma vindt? Ieder zo zijn ding. En daarom is het fijn dat de Lidl de keuze biedt tussen deze twee frituren.

Is deze frituur trouwens wat te groot voor jouw smaak? Dan kun je ook voor een kleinere gaan met een inhoud van 2,1 liter. Bekijk hem hier.

XL Frituur Lidl
XL Frituur (Bron: Lidl)

39,99 Euro

Deze week verkopen de Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna nop. Benieuwd wat die zijn? Check hier de goedkope en handige gadgets die je er in week 4 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: XL frituur voor XL snack trek
Sluiten