Action, Lidl en Aldi superaanbieding: geheugentrainer voor je hond

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets. Soms zijn ze vreemd, in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die je niet mag missen. Lidl valt deze week op met een interactieve geheugentrainer voor je hond.

Een cadeautje voor dierendag

Het is dierendag! Dat betekent feest voor die viervoeter van je. En ook een beetje voor jezelf. Tenminste, als je een goed excuus voor een feestje zocht dan is dit er een. Zowel Lidl als Aldi verkopen deze week een aantal gadgets als cadeau voor je huisdier. Deze interactieve geheugentrainer is misschien ook een leuk cadeau voor jezelf. Dit hondenspeeltje daagt je hond namelijk uit om zijn eten zelf te ‘winnen’. Dat betekent dat jij lekker met de benen omhoog op de bank kunt blijven zitten.

geheugentrainer hond Lidl
Geheugentrainer voor de hond (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s interactieve geheugentrainer voor je hond

Dit geinige hondenspeeltje bestaat uit een knop en een soort voerbak. De bedoeling is dat je hond op de knop leert te drukken waarna er een beloning in de voerbak verschijnt. Je kunt kleine snacks of droogvoer in het apparaat stoppen. De knop is op verschillende manieren en verschillende plekken te bevestigen op een maximale afstand van veertig meter. Het apparaat wordt geleverd met een USB-kabel om hem op te laden en batterijen.

De interactieve geheugentrainer is bedoeld om je hond uit te dagen. Zoals op de foto hieronder is te zien zat deze hond niet echt op uitdaging te wachten. Misschien dat jouw hond er wel vrolijk van wordt.

geheugentrainer hond Lidl
Interactieve geheugentrainer (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 24,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 40 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: geheugentrainer voor je hond
Sluiten