Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 8 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl & Aldi superaanbieding: elektrische mountainbike voor nop

Bij Action, Lidl en Aldi liggen iedere week allerlei apparaten en gadgets in de (online) schappen. Soms zijn ze een ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Lidl racet er in week 40 vandoor op een goedkope elektrische mountainbike.

Wat zoek jij in een e-MTB?

Je kunt in week bij Lidl 40 terecht voor twee verschillende elektrische fietsen. De een is een elektrische omafiets voor in de stad en de ander een sportieve e-MTB om van de gebaande paden mee te gaan. Deze laatste gaat voor slechts 999,00 euro over de (digitale) toonbank. Dat is goedkoop. Maar is dit ook een goede koop voor jou?

De juiste elektrische fiets kopen die bij jou past kan een hele zoektocht zijn. Hetzelfde geldt voor de tocht naar de elektrische mountainbike die bij jou past. Is je enige vereiste een kleine prijs? Dan is dit sowieso je fiets. Veel goedkoper dan dit wordt het namelijk echt niet.

Niet iedereens rijstijl vereist een enorme lading motorkracht. Een enorme lading motorkracht vereist overigens ook een enorme lading energie van de accu. Wanneer een e-bike een flinke motor heeft en een niet zo flinke accu zal de actieradius van de elektrische fiets niet om over naar huis te schrijven zijn. Lidl’s e-MTB heeft een 250W achterwielmotor en een zeer degelijke Blaupunkt onderbuisaccu (36V) die je makkelijk heuvels op en af helpt.

e-mtb Lidl
Elektrische mountainbike (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s deal: Elektrische Mountainbike 27,5”

De elektrische mountainbike die deze week bij Lidl in de schappen ligt is er geen voor de doorgewinterde mountainbiker. Het is er eerder een voor wie net begint met mountainbiken, of voor wie niet pretendeert een topsporter te zijn. Al ben je in beide gevallen misschien beter (en goedkoper) af gewoon zo nu en dan een e-MTB te huren. Waarom? Raak je toch besmet met het mountainbike-virus, dan is de kans groot dat je binnen een aanzienlijke tijd een wat sterkere e-MTB wilt met meer vering, een andere motor, etc..

Dat maakt deze e-bike natuurlijk niet direct een miskoop. Je kunt uren plezier beleven op deze e-MTB, en dat zonder er veel moeite voor te doen. Het enige dat je ervoor moet doen is naar de plaatselijke Lidl gaan om de fiets op de kop te tikken.

Prophete e-MTB Lidl
Prophete e-MTB (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 999,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de 15 meest opvallende gadgets uit week 40 voor je op een rij, waaronder een omafiets e-bike, opblaasbaar bubbelbad en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Lidl & Aldi superaanbieding: elektrische mountainbike voor nop
Sluiten