Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 10 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl & Aldi superaanbieding: budget elektrische step

Bij Action, Lidl en Aldi liggen iedere week allerlei apparaten en gadgets in de (online) schappen. Soms zijn ze een ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Action gaat in week 40 lekker met deze goedkope elektrische step.

Budget elektrische step voor minder dan 100 euro: hoe dan?

De elektrische step transformeerde de afgelopen jaren van een ietwat vreemd en duur speeltje tot een ietwat vreemd, duur en handig speeltje. E-steps zijn handige vervoermiddelen in de stad en voor een korte commute. Al blijven het ook leuke speeltjes. Daar is Action het mee eens: de winkel verkoopt deze week een elektrische step voor minder dan 100 euro. Zelfs Xiaomi’s stepjes gaan voor meer euro’s over de digitale toonbank.

Daar is overigens een goede reden voor: Xiaomi’s worden vaak benoemd als de beste e-steps die er zijn, zeker als het over de prijs-kwaliteit verhouding gaat. Action’s step is zo goedkoop omdat het een speeltje is. De elektrische step is namelijk eigenlijk bedoeld voor kinderen.

Action elektrische step
Elektrische step (Afbeelding: Action)

Action’s e-step

De elektrische step van Action heeft een maximale draagkracht van 50 kilo. Er zelf een rondje op rijden is dus geen goed idee. Daar is de step duidelijk niet voor gemaakt. Je kind, neefje of nichtje zal blij zijn dat jij te zwaar bent voor deze elektrische step.

Action’s elektrische step heeft een ingebouwde 2000 mAh accu (21,6V) en heeft een 100 Watt motor. Deze zijn samen goed voor een maximale snelheid van 12 kilometer per uur en een actieradius van zo’n zes kilometer. Dat moet genoeg zijn voor een rondje door de wijk crossen.

elektrische step Action
Elektrische step (Afbeelding: Action)

Prijs: 89,95 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 40 voor je op een rij, waaronder een opblaasbaar bubbelbad, elektrische omafiets en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!