Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 5 okt 2021

Action, Lidl & Aldi superaanbieding: het gadget voor een relaxte herfst

Je kunt iedere week opnieuw bij Action, Lidl en Aldi terecht voor allerlei apparaten en gadgets. Of je nou een Bluetooth hoofdtelefoon, een handig keukenapparaat, of slimme verlichting zoekt: met een beetje geluk ligt het er in de schappen. Soms zijn de apparaten en gadgets een ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. In week 40 valt Aldi op met dit opblaasbare bubbelbad.

Hete gadget is terug!

Het opblaasbare bubbelbad is een echte publieksfavoriet. We hoeven je niet uit te leggen waarom. Een bubbelbad in de tuin tovert iedere dag om in een weekenddag, en ieder weekend in een kleine vakantie op eigen bodem in eigen huis.

Zowel Action als Aldi verkopen in week 40 een opblaasbaar bubbelbad. De twee hebben een aantal verschillen, maar verschillen niet veel in prijs. Dit bubbelbad kost iets meer dan 300 euro en Action’s exemplaar duikt nét onder de 300 euro met een prijs van 299 euro.

bubbelbad Aldi
Opblaasbaar bubbelbad (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s deal: Lay-Z-Spa

Aldi’s opblaasbare whirlpool is bedoeld voor de ultieme chiller onder ons. Dat maakt de naam van dit ding direct duidelijk: de Lay-Z-Spa is er een om in te luieren. Het bubbelbad is van een aantal gemakken voorzien zodat jij terwijl je ligt te weken nergens over na hoeft te denken. Bedien het bubbelbad simpelweg via het controlepaneel dat is voorzien van een touchscreen. Op het controlepaneel stel je onder meer de temperatuur van het water in. De maximale temperatuur van 40 graden Celsius moet genoeg zijn lijkt ons zo.

Wanneer je volledig gerimpeld en verschrompeld uit het bad stapt kun je het bad afdekken met het bijgeleverde Freeze shield. Deze voorkomt dat het water bevriest, al hoef je daar vooralsnog niet bang voor te zijn.

opblaasbaar bubbelbad jacuzzi Aldi
Opblaasbaar bubbelbad (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 329,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de 15 meest opvallende gadgets uit week 40 voor je op een rij, waaronder een omafiets e-bike, een gaming muis, dashcam en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Action, Lidl & Aldi superaanbieding: het gadget voor een relaxte herfst
Sluiten