Action, Lidl en Aldi superaanbieding: camera die wild en/of indringers spot

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets. Soms zijn ze vreemd, in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die je niet mag missen. Aldi valt deze week op met deze wild- en beveiligingscamera.

Een (on)opvallende gecamoufleerde camera

Aldi verkoopt deze week een multifunctionele camera waarmee het een breed publiek wil aanspreken. Deze camera is namelijk bedoeld als wildcamera én als bewakingscamera. De camera die is ‘vermomd’ als boomschors legt de zeldzame wolf of vos op je erf vast, maar legt ook vast hoe goed of slecht jouw schapen zijn beschermd tegen deze wolf of vos. Woon je niet buitenaf maar in een woonwijk of drukke binnenstad? Dan kan deze camera daar een zeldzame eekhoorn vastleggen en andere beweging registreren.

buitencamera Aldi
Wildcamera (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s bewakingscamera en wildcamera

Deze (on)opvallende wild-/bewakingscamera heeft verschillende functies. Hij springt automatisch aan wanneer hij beweging registreert (op een afstand tot twintig meter) en begint dan met filmen. De videobeelden hebben ook geluid dankzij de geïntegreerde microfoon. Dankzij de 5.0 megapixel en 12.0 megapixel geïnterpoleerde camera legt hij ook ‘s nachts heldere beelden vast. Helder genoeg om een indringer op te registreren, maar uiteraard niet kraakhelder en klaar om in een IMAX-theater afgespeeld te worden.

Wees niet bang dat je de camera van Aldi iedere week moet opladen; hij heeft een standby-tijd tot zes maanden. Afhankelijk van hoe vaak en hoe lang hij filmt gaat hij dus een hele tijd mee. Daardoor kun je hem makkelijk in een boom aan het bos vastmaken in de hoop een vos of das te spotten.

Prijs: 69,99 euro

Meer van Aldi en andere winkels

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de beste gadgets die je er in week 40 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: camera die wild en/of indringers spot
Sluiten