Action, Lidl en Aldi superaanbieding: weerstation dat goed weer voorspelt

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks verschillende gadgets. Soms zijn ze vreemd, in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die je niet mag missen. Lidl heeft deze week een radiografisch weerstation in de aanbieding.

Weer of geen weer: dit weerstation werkt

Een weerstation dat alleen goed weer voorspelt bestaat. Tenminste, als hij het weer voorspelt van een locatie waar het altijd goed weer is. In Nederland zal dit radiografisch weerstation wel regelmatig regen voorspellen. En dat is maar goed ook, anders zou hij namelijk niet accuraat werken.

weerstation Lidl
Radiografisch weerstation (Afbeelding: Lidl)

Simpel radiografisch weerstation van Lidl

Lidl’s radiografische weerstation geeft op het dimbare kleurendisplay informatie weer over de binnen- en buitentemperatuur. Daarnaast laat hij ook de luchtvochtigheid buiten en binnen zien. Zo weet je, zonder dat je daarvoor buienradar hoeft raad te plegen, of je een paraplu of regenjas moet meenemen naar buiten. Deze informatie wordt afgelezen door de bijgeleverde spatwaterdicht buitensensor. Plaats die ergens in je tuin of hang hem aan je balkon voor het beste resultaat.

Naast de weersinformatie laat dit weerstation ook de tijd en datum zien, en kun je hem als alarmklok met snooze-functie gebruiken. Word je wakker en zie je een enorm hoge luchtvochtigheid op het display staan? Sla dan op de snooze-knop, draai je om, en hoop dat dit na een tijdje snoozen is verandert.

Een handige extra van dit apparaat is dat hij 2 USB-poorten heeft. Via die USB-poorten kan je smartphone, tablet of een ander apparaat worden opgeladen.

weerstation Lidl
Radiografisch weerstation (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 14,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 40 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: weerstation dat goed weer voorspelt
Sluiten