Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 15 okt 2021

Action, Lidl & Aldi superaanbieding: dit gadget ligt als een warme kat in je nek

Bij Action, Lidl en Aldi liggen wekelijks nieuwe apparaten en gadgets in de (online) schappen. Zoek je een massageapparaat, een set Bluetooth oordopjes of een handig keukenapparaat? Dan is het de moeite waard wekelijks even door de online folders van deze winkels te scrollen.

Tussen de vele opmerkelijke apparaten en gadgets komen we iedere week ook veel multifunctionele en handige items tegen. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt eigenlijk altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. In week 41 week is dat Lidl’s gadget voor tijdens koude dagen.

Met een dekentje op de bank of met een dekentje in je nek

Tijdens koude en druilerige dagen is de verleiding groot om jezelf te verstoppen onder een dekentje op de bank en er niet meer onderuit te komen. Dat is lekker warm en comfortabel, maar niet handig. Je hebt immers ook eten, drinken en de wc nodig, en er moet waarschijnlijk ook nog gewerkt worden. Lidl heeft met dit gadget de gulden middenweg. Deze accu-verwarmingscape ligt als een soort warme kat in je nek terwijl jij je dagelijkse dingen doet.

Lidl accu-verwarmingscape
Accu-verwarmingscape (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s deal: Accu-verwarmingscape

Lidl’s verwarmingscape is niet simpelweg een warm stukje stof voor om je nek. Zoiets noemen we een shawl. Deze cape heeft ingebouwde verwarmingselementen die, dankzij de accu, tot vijf uur lang achter elkaar kunnen verwarmen.

De elektrisch verwarmde kat-in-nek heeft vier temperatuurniveaus en werkt draadloos. Door dit laatste loop je zonder probleem het hele huis of het hele kantoor door. Draag hem onder je jas tijdens serieus koude dagen om altijd warm te blijven en voor een ontspannen nek en rug. Schoudervulling mag weer, toch? Het enige waar je op moet letten is dat je niet per ongeluk in slaap valt door de warme omhelzing van dit ding.

Lidl accu-verwarmingscape
Accu-verwarmingscape (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 63,50 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de 15 meest opvallende gadgets uit week 41 voor je op een rij, waaronder een espressomachine, een budget Bluetooth toetsenbord en muis, goedkope Noise Cancelling in-ear oordopjes en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Action, Lidl & Aldi superaanbieding: dit gadget ligt als een warme kat in je nek
Sluiten