Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 16 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl & Aldi superaanbieding: gadget waar de budget hipster blij van wordt

Je kunt iedere week bij Action, Lidl en Aldi terecht voor nieuwe apparaten en gadgets. Zowel online als in de fysieke winkels vind je er verschillende items: van Bluetooth hoofdtelefoons en in-ear oordopjes tot aan handige keukenapparatuur en robot stofzuigers.

Soms de apparaten en gadgets een beetje vreemd en in andere gevallen zijn ze juist multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. In week 41 week gaat Aldi lekker met deze retro-platenspeler.

Elpee, vinyl, langspeelplaat: welcome back

De platenspeler is al een paar jaar terug van weggeweest. De echte OG hipster haalde hem in 2011 al onder het stof vandaan bij zijn ouders op zolder. Wie nog geen platenspeler op een (iets te) prominente plek in de woonkamer heeft staan, en ook geen stoffige platenspeler bij zijn ouders op zolder kan vinden: niet getreurd. Je kunt deze week namelijk bij Aldi terecht voor een nieuw exemplaar. Een nieuw exemplaar met een retro-tintje, welteverstaan.

Vinyl is hot. Of Aldi’s platenspeler het ‘warme’ geluid van een platenspeler heeft weten we niet, maar misschien word je wel warm van de kleine prijs waarvoor hij over de (digitale) toonbank gaat.

retro-platenspeler Aldi
Retro-platenspeler (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s deal: Retro-platenspeler

Aldi’s retro-platenspeler geeft je een beetje nostalgisch gevoel. Maar niet te veel. Het design van deze platenspeler heeft een retro-tintje, maar de functies van de platenspeler zijn heel 2021.

Zo heeft deze platenspeler een Bluetooth-functie, USB-poort en ingebouwde speakers. Hierdoor is het ook mogelijk om de platenspeler als Bluetooth speaker te gebruiken. Naar je favoriete Spotify playlist luisteren via deze platenspeler? Dat kan dus gewoon, in het geval je al je elpees per ongeluk hebt bekrast.

retro-platenspeler Aldi
Retro-platenspeler (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 49,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de 15 meest opvallende gadgets en apparaten uit week 41 voor je op een rij, waaronder een e-bike helm, Bluetooth in-ear oordopjes en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!