Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Espressomachine met melkopschuimer

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets. Soms zijn ze vreemd, in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die je niet mag missen. Lidl valt deze week op met een espressomachine met melkopschuimer.

Espressomachine voor de thuiswerkers

Een kop koffie maakt je wakker in de ochtend en houdt je wakker in de middag. Sommigen van ons hebben koffie nodig om de dag door te komen. Geldt dit ook voor jou? Dan is een koffiezetapparaat of espressomachine essentieel als je vanuit huis werkt. De kosten van meerdere keren per dag een koffietje buiten de deur halen lopen namelijk snel op. Voor dat geld kun je met gemak deze espressomachine van Lidl kopen. Nee, een machine als deze is niet vergelijkbaar met de duizenden euro’s dure machine waarmee je favoriete barista koffies zet. Maar cafeïne is cafeïne, toch?

Lidl espressomachine
Espressomachine (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s espressomachine met melkopschuimer

De espressomachine die Lidl deze week verkoopt is er een die van gemalen koffie een kop koffie voor je zet. Hoe je koffie smaakt is gedeeltelijk afhankelijk van de kwaliteit van de bonen. Als je geen standaard supermarktkoffie in de machine wil gooien dan verkoopt de koffietent waar je zo graag naartoe gaat vast wel een zak bonen die ze voor je willen malen.

De espressomachine heeft verschillende standen voor het maken van verschillende typen koffie. Zo kun je kiezen voor een kleine en grote espresso, een kleine en grote cappuccino en een latte macchiato. Een van de voordelen van dit apparaat is dat de losse onderdelen, zoals het melkreservoir en het druiprekje, in de vaatwasser kunnen.

Nogmaals, verwacht geen perfecte espresso uit een apparaat dat nog geen 150 euro kost. Al vind je de espresso misschien prima als je niet een enorme koffiesnob bent. Verwacht van dit espresso apparaat wel de gebruikelijke cafeïne kick die je de dag door sleept.

lidl espressoapparaat
Espressoapparaat (Afbeelding: Lidl)

119,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de meest opvallende gadgets die je er in week 41 kunt kopen.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Espressomachine met melkopschuimer
Sluiten