Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Philips HD beamer voor thuisbioscoop

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets. Soms zijn ze vreemd, in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die je niet mag missen. Lidl valt deze week op met een Philips HD beamer.

Grote tv in kamer niet nodig voor thuisbioscoop-ervaring

Er is niets mis met je favoriete series kijken op je laptop en een goede film op een grote tv. Groot scherm of niet; een goede serie en een goede film trekken je altijd het beeldscherm in. Toch zijn er manieren waarop je een avondje Netflixen naar een volgend niveau kunt tillen. Bijvoorbeeld door het formaat van je scherm wat op te schalen. Dan hebben we het niet over de aanschaf van een enorme tv die een complete wand in beslag neemt, maar over een klein apparaat die je vrijwel overal kunt opbergen en verbergen: een beamer.

Een goede beamer creëert een projectie en thuisbioscoop-ervaring waar vrijwel geen tv tegenop kan. Al moet je natuurlijk wel een gladde witte muur hebben om op te projecteren. Wie deze week naar Lidl fietst kan de beamer zo in zijn fietstas mee naar huis nemen.

Philips neopix ace beamer Lidl
Philips neopis ace beamer (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s Philips Neopix ACE HD beamer

De beamer die Lidl deze week verkoopt is er een van Philips. Philips staat al sinds jaar en dag bekend om zijn elektronica en lampen. Een beamer combineert deze twee specialiteiten.

Philips’ Neopix ACE HD beamer heeft een full HD resolutie (1920 x 1080 px) en 4200 lumen. Daarnaast heeft hij twee ingebouwde speakers van 5 Watt. Dit brengt je niet het allerbeste bioscoopgeluid, maar gelukkig kun je via een USB-kabel, wifi, of bijvoorbeeld via de audio-output ook andere speakers aan de beamer koppelen.

Prijs: 299,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 41 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Philips HD beamer voor thuisbioscoop
Sluiten