Action, Lidl en Aldi superaanbieding: robotstofzuiger gaat voor je door het stof

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets. Soms zijn ze vreemd, in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die je niet mag missen. Aldi valt deze week op met een robotstofzuiger.

De grote automatische herfst schoonmaak

Nu de dagen korter worden is de kans groot dat je wat vaker binnen zit. Een lange avondwandeling in een herfstige bui, in de snoeiharde wind en in het donker is toch net iets minder romantisch dan het twee maanden geleden was. Als je meer binnen zit is het wel lekker om je huis lekker schoon te houden. Daar heb je vast wel tijd voor. Maar misschien iets minder zin in. In dit laatste geval kun je bij Aldi een robotstofzuiger kopen die je een handje helpt in het huishouden.

robotstofzuiger Aldi
Robotstofzuiger (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s robotstofzuiger

De robotstofzuiger die deze week bij Aldi in de schappen ligt laat zich besturen via een afstandsbediening. Via de afstandsbediening kun je een van de verschillende schoonmaakprogramma’s uitkiezen. Klik vervolgens op start en de stofzuiger maakt tot maximaal 90 minuten achter elkaar schoon. Is hij bijna leeg? Dan rijdt hij automatisch terug naar het oplaadstation.

Deze stofzuiger werkt zonder stofzuigerzak. Hij heeft in plaats daarvan een zakloze stofbak die alle stof, haren en pollen opvangt. Deze kun je vervolgens makkelijk legen en schoonmaken als je wilt. Ja, we snappen dat je waarschijnlijk geen zin hebt de stofbak te legen en even om te spoelen. Aldi’s robotstofzuiger heeft je echter al zo veel tijd bespaart dat je dit best even voor hem terug kunt doen.

Aldi robotstofzuiger
Aldi robotstofzuiger (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 119,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de meest opvallende gadgets die je er in week 41 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: robotstofzuiger gaat voor je door het stof
Sluiten