Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 24 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl & Aldi superaanbieding: giga 4K Ultra HD smart-tv

Bij Action, Lidl en Aldi liggen iedere week nieuwe allerlei apparaten en gadgets in de (online) schappen. Denk bijvoorbeeld aan Bluetooth speakers en oordopjes, maar ook aan handige keukenapparaten en praktisch gereedschap.

Soms zijn de apparaten en gadgets ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze juist multifunctioneel en handig. Vreemd of handig: aan de gadgets en apparaten hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Aldi’s grote 4K tv uit week 42 is zeker multifunctioneel en handig. En heeft daarnaast zeker een klein prijskaartje.

Grote tv voor kleine prijs

Het prijskaartje dat aan Aldi’s 4K Ultra HD tv hangt is klein: voor 539,00 euro is deze tv van jou. Iets dat niet klein is, is het beeldscherm van de tv. Die heeft een formaat van 65”. De meeste 65-inch 4K UHD smart-tv’s gaan voor minimaal 700 euro over de toonbank. Al hebben we het dan wel over tv’s van merken als Samsung, LG en Philips. Begrijp ons niet verkeerd: 540 euro is veel geld. Voor een enorme tv als deze is het alleen zeker geen verkeerde prijs.

Aldi’s deal: LIFE 65” 4K Ultra HD smart-tv

De smart-tv die deze week bij Aldi in de schappen ligt is er een van het merk Medion. Producten als laptops, tablets en ook tv’s van Aldi’s ‘huismerk’ hebben over het algemeen een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Een 4K-tv van dit formaat biedt een ultieme thuisbioscoop ervaring. Na installatie kun je direct beginnen met bingen, want de Netflix-app is voorgeïnstalleerd op de tv. Let wel op: dat is alleen de app. Het abonnement moet je (helaas) wel zelf betalen. Zorg er wel voor dat je voldoende afstand kunt nemen van het beeldscherm wanneer je er naar kijkt.

Aldi Ultra HD 4K Smart-tv
Ultra HD 4K smart-tv (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 539,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 42 voor je op een rij, waaronder een hometrainer, mini-vaatwasser, opblaasbaar bubbelbad en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!