Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 19 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl & Aldi superaanbieding: mini-vaatwasser voor klein appartement

Bij Action, Lidl en Aldi liggen iedere week allerlei apparaten en gadgets in de (online) schappen. Soms zijn ze een ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. In week 42 week kun je bij Aldi terecht voor een vaatwasser die zelfs in de kleinste studentenkamer past.

Nooit meer afwassen

Afwassen: de een vindt het een rustgevend werkje dat een soort meditatieve werking heeft, en de ander heeft er simpelweg een hekel aan. Helaas doet de vaat zichzelf niet. Heb je een hekel aan de afwas doen, dan kun je in week 42 bij Aldi terecht voor een mini-vaatwasser; een perfect apparaat voor in een klein appartement, en zelfs voor in een studentenkamer. Aldi’s mini-vaatwasser werkt namelijk ook zonder wateraansluiting. Han-dig.

Aldi’s deal: mini-vaatwasser

Aldi’s kleine vaatwasser heeft ruimte voor twee couverts. In normaal Nederlands betekent dit dat de vaatwasser ruimte heeft voor de messen, lepels, vorken, borden en glazen van twee personen. Tenminste, niet de couverts van twee personen die zich al een week lang aan het opstapelen en vermenigvuldigen zijn. Twee couverts, van één maaltijd.

Nu we dit niet zo ingewikkelde mysterie hebben ontrafelt kunnen we het hebben over de waarom. Want waarom is het handig om deze mini-vaatwasser in huis te halen? Geen idee. Naar Aldi rijden om dit ding te kopen kost meer tijd dan het afwassen van twee borden, messen en glazen. Als je geen tijd hebt om die paar borden af te wassen vragen wij ons sterk af waar je de tijd vandaan haalt dit artikel te lezen en daarna naar Aldi te rijden. We oordelen niet, maar just saying.

mini Aldi
Mini-vaatwasser (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 199,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan 15 van de meest opvallende gadgets uit week 42 voor je op een rij, waaronder een opblaasbaar bubbelbad, budget e-bike voor in de stad, gaming headset en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Action, Lidl & Aldi superaanbieding: mini-vaatwasser voor klein appartement
Sluiten