Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 13 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: slimme anti-diefstal gadget

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets. Soms zijn ze vreemd, in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die je niet mag missen. Lidl valt in week 42 op met deze aanwezigheidssimulator.

Weekendje weg? Zet deze speciale lamp aan

De zomer is voorbij en de meesten van ons zijn er de afgelopen maanden even op uit geweest. Misschien niet op de tropische vakantie die al een jaar lang gepland stond, maar op een vakantie net over de grens of in eigen land. Al was een vakantie in eigen land deze zomer ook vrij tropisch. Wie nog een tripje op de planning heeft kan deze week bij Lidl terecht voor een speciale gadget om de beveiliging van je huis wat aan te scherpen.

aanwezigheidssimulator Lidl
Aanwezigheidssimulator (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s aanwezigheidssimulator

Een van de klassieke trucs om inbrekers te laten geloven dat je gewoon thuis bent is om nepbloemen op een vaas te zetten. Zien jouw nepbloemen er ietwat treurig uit? Dan is het misschien tijd om een andere truc te proberen.

Deze simulator van Lidl misleidt inbrekers op een andere manier. Hij projecteert bewegende schaduwen op de ramen, gordijnen of de muren. Die beweging simuleert de aanwezigheid van huisbewoners. Dankzij computer gegenereerde algoritmen past het LED-licht zich constant aan zodat er geen patroon in de beweging te herkennen is. Mochten inbrekers niet geloven dat je thuis bent, misschien denken ze dan door de bewegende schaduwen dat er al andere inbrekers in je huis aan het werk zijn. Met dit laatste is je doel ook bereikt.

aanwezigheidssimulator Lidl
aanwezigheidssimulator (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 19,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 42 kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: slimme anti-diefstal gadget
Sluiten