Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 18 okt 2020

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: mega Bluetooth speaker voor feestje met jezelf

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets. Soms zijn ze vreemd, in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die je niet mag missen. Action valt deze week op met deze grote Bluetooth speaker met leuke extra functies.

Geen tijd om te feesten, of toch wel?

Als het aan Action ligt is het altijd tijd voor een feestje. Ook nu de teugels in Nederland weer wat worden aangetrokken. Een feestje hoeft namelijk niet plaats te vinden in de kroeg of in een huis vol met vrienden. Je kunt ook gewoon zelf je favoriete muziek opzetten en ongegeneerd meezingen en dansen. Dat brengt je gegarandeerd in een goede bui. Al weten we niet of je buren er ook blij mee zijn.

Bij Action scoor je deze week een grote staande Bluetooth duo-speaker die perfect is voor je feestje voor een (of twee).

Bluetooth speaker Action
Bluetooth speaker met ‘mengpaneel’ (Afbeelding: Action)

Action’s Bluetooth speaker met mixpaneel

De opvallende staande speaker van Action is bepaald niet subtiel. Het is bijna een nieuw meubelstuk in je huis. Hij zal alleen nooit in de weg staan als je hem regelmatig gebruikt. Daarvoor kun je makkelijk je smartphone of tablet via Bluetooth aan de speaker verbinden en je favoriete lijst van Spotify afspelen.

Action’s speaker is met twee verschillende telefoons tegelijkertijd te verbinden en heeft een klein dj-mixpaneel zodat je snel tussen de twee toestellen kunt switchen. Perfect om een klein feestje mee te bouwen dus. Daarnaast heeft de speaker ook ingebouwde kleurverwisselende ledverlichting voor wat extra sfeer. Al is er aan sfeer vast geen gebrek tijdens je privé dansavond.

Bluetooth speaker Action
Bluetooth speaker (Afbeelding: Action)

Prijs: 99,95 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 42 kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: mega Bluetooth speaker voor feestje met jezelf
Sluiten