Lisanne Beijen
Lisanne Beijen | LinkedIn Deals 16 okt 2020

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: compacte elektrische terrasverwarmer

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets. Soms zijn ze vreemd, in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die je niet mag missen. Lidl doet het deze week goed met deze kleine elektrische terrasverwarmer.

Haal de zomer weer in huis

Dat je het lekkere weer moet missen wanneer de herfst aanbreekt is balen. Wat het extra hard balen maakt is dat de dagen ook steeds korter worden. Gelukkig verkoopt Lidl deze week een gadget waarmee je de dagen oprekt en de temperatuur verhoogt. Oké, heel plaatselijk. Maar wie onder of naast deze elektrische terrasverwarmer gaat zitten op een gure herfstavond en zijn ogen sluit waant zich met een beetje fantasie weer even in de zomer.

Terrasverwarmer Lidl
Elektrische terrasverwarmer (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s elektrische terrasverwarmer

Het lijkt op de bovenstaande foto alsof de terrasverwarmer al uit elkaar valt maar dat is niet het geval. Lidl’s heater kan namelijk horizontaal en verticaal worden uitgelijnd. Dankzij de transportgreep bovenop de heater kun je hem makkelijk verplaatsen zonder je vingers te branden.

Met een vermogen van 900 Watt kan deze terrasverwarmer een kleine (buiten)ruimte verwarmen. Gebruik de heater buiten op de warmtestand van 900 Watt en binnen op de stand van 450 Watt. Of is het 250 Watt? Lidl lijkt er zelf niet helemaal over uit te zijn maar beide vermogensstanden lijken ons prima. Je kunt deze terrasverwarmer dus ook binnen gebruiken. Dat is handig indien het deze winter erg koud wordt en je boiler het vergeeft. Al is dit laatste natuurlijk niet te hopen.

Terrasverwarmer Lidl
Elektrische terrasverwarmer (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 49,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de beste gadgets die je er in week 42 kunt kopen.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: compacte elektrische terrasverwarmer
Sluiten