Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 31 okt 2021

Action, Lidl & Aldi superaanbieding: goedkope platenspeler voor je favo klassiekers

Bij Action, Lidl en Aldi liggen iedere week allerlei apparaten en gadgets in de (online) schappen. Soms zijn ze een ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. In week 43 ligt bij Lidl een budget platenspeler in de schappen.

Goedkoop of duurkoop?

Goedkope platenspelers zijn eigenlijk nooit écht goedkoop. De gemiddelde ‘goedkope’ platenspeler kost al snel meer dan 200 euro. Het is makkelijker om een écht dure platenspeler te vinden dan een exemplaar dat voor minder dan 100 euro over de toonbank gaat. Maar niet als het aan Lidl ligt. Daar koop je namelijk in week 43 een platenspeler die maar vijftig euro kost. Ja, dat is super goedkoop. Maar is het ook een super goede koop?

Bluetooth platenspeler Lidl
Bluetooth platenspeler (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s deal: Platenspeler met USB

Het geluid dat uit Bluetooth speakers en van Spotify lijstjes komt is kraakhelder. Juist het ietwat imperfecte en nostalgische geluid dat platenspelers produceren is wat veel mensen aantrekt. Zeker wanneer die elpees jarenlang onder het stof op je ouders of grootouders zolder hebben gelegen.

Niet iedereen heeft zin, of het geld, om tweehonderd euro uit te geven aan een nieuwe platenspeler. Lidl’s goedkope platenspeler biedt een uitkomst. De platenspeler met drie snelheden (33-, 45- en 78 toeren) heeft riemaandrijving en twee ingebouwde luidsprekers. De platenspeler brengt je oude vinyl ongetwijfeld weer tot leven, tenminste, als er nog wat leven in die platen zit natuurlijk. Daarnaast kun je het Lidl’s platenspeler ook gebruiken als Bluetooth speaker. Dat is een handige extra wanneer je er achter bent gekomen dat al die oude platen toch niet zo lekker klinken als je hoopte.

Bluetooth platenspeler Lidl
Bluetooth platenspeler (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 49,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Dit zijn de 15 meest opvallende gadgets uit week 43, waaronder een keyboard, Bluetooth car kit, draadloze oordopjes en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Action, Lidl & Aldi superaanbieding: goedkope platenspeler voor je favo klassiekers
Sluiten