Action, Lidl & Kruidvat superaanbieding: dit slimme gadget houdt je uit de tandartsstoel

Uncategorized Lisanne Beijen 26 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Bij Action, Lidl en Aldi liggen iedere week allerlei apparaten en gadgets in de (online) schappen. Soms zijn ze een ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. In week 43 houdt Kruidvat je tandartsrekening laag met deze slimme elektrische tandenborstel.

Investeren in een elektrische tandenborstel: ja of nee?

Er bestaan twee soorten mensen: de een poetst diens tanden ‘manueel’ en de ander poetst ze elektrisch. Wat de tandarts aanraadt? Dat je je tanden in ieder geval twee keer per dag twee minuten lang poetst. Of dat met een elektrische tandenborstel of een ‘gewone’ tandenborstel gebeurt? Dat moet je zelf weten.

Een elektrische tandenborstel gebruik heeft een aantal voordelen: het gadget maakt het poetsen een stukje makkelijker voor je. Ja, blijkbaar kan de simpele handeling die tandenpoetsen heet nog makkelijker. Zo hebben de meeste elektrische tandenborstels een functie die aangeeft wanneer je van ‘zone’ moet wisselen en geven ze aan wanneer je te veel druk op je tanden zet. De elektrische tandenborstel de Kruidvat deze week in de aanbieding heeft doet daar nog een schepje bovenop en houdt je uit de tandartsstoel. De slimme tandenborstel is de tandartshulp waarvan je niet wist dat je die nodig had.

Oral-B elektrische tandenborstel kruidvat
Oral-B Genius Care (Afbeelding: Kruidvat)

Kruidvat’s deal: Oral-B Genius 8200W elektrische tandenborstel

Slim hoor, zo’n elektrische tandenborstel. Is Oral-B’s Genius 8200W daadwerkelijk een genie? Dat mag je zelf ondervinden. Al moet je daar wel eerst 75 euro voor neertellen. Dat is veel geld voor een tandenborstel, maar dat heb je er zo uit als je er een paar tandartsbezoekjes mee bespaart. Al kun je ook op tandartsbezoekjes besparen door minder cola te drinken en je handen uit de snoeppot te houden. Het is maar een idee.

Wil je toch hulp bij het poetsen? Of lijkt het je gewoon relaxed om zelf niet te hoeven nadenken over je poetsgewoonten? Dan is deze slimme elektrische tandenborstel de uitkomst. De tandenborstel heeft naast de poetsdruksensor onder meer een ingebouwde poetshulp die je poetsgewoonten analyseert. Koppel de tandenborstel aan de bijbehorende app op je smartphone om ervoor te zorgen dat je nooit meer een hoek of gaatje (al heb je die hopelijk niet) mist.

Prijs: 74,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 43 voor je op een rij, waaronder een Bluetooth car kit, goedkope platenspeler, Apple iPad voor 200 euro en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen