Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 29 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl & Aldi superaanbieding: gadget voor de allergische typetjes

Bij Action, Lidl en Aldi liggen iedere week allerlei apparaten en gadgets in de (online) schappen. Soms zijn ze een ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. In week 43 valt Lidl op met dit gadget voor de allergische typetjes en/of schoonmaak-fanaten onder ons.

Huisstofmijt nodigt zichzelf uit in je huis, slaapkamer en in je bed

Net als iedere allergie is een allergie voor huisstofmijt erg vervelend. Een huisstofmijtallergie veroorzaakt veel hoestbuien, verstopte neuzen en ook astma. Vooral kinderen hebben last van deze allergie. De huisstofmijt houdt van slecht schoongemaakte slaapkamers. De kleine beestjes zitten voornamelijk in tapijten, beddengoed, meubelbekleding en gordijnen. Dit zijn precies de dingen in huis die het lastigst schoon te maken zijn.

De huisstofmijt voedt zich met menselijke en dierlijke huidschilfers, pollen, bacteriën, dierenharen en schimmels. Die zijn niet altijd volledig te verwijderen met een gewone stofzuiger of door een beddengoed of gordijn eens te laten luchten. Voor het serieuze schoonmaakwerk is een stofmijt-zuiger, zoals deze van Lidl, de uitkomst.

stofmijt-zuiger Lidl
Stofmijt-zuiger (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s deal: stofmijt-zuiger

Naast het goed schoonmaken van je huis en slaapkamer, en het heet wassen van beddengoed, kan een stofmijt-zuiger helpen bij het uit huis zetten van de huisstofmijt. Een reiniger zoals deze van Lidl is geschikt om matrassen, gordijnen, een bankstel en andere met stof beklede artikelen in huis te reinigen. De stofmijt-zuiger verwijdert het vuil dat je niet met het blote oog kunt zien. Inclusief die kleine achtpotige beestjes die je zo laten snotteren en hoesten.

Lidl’s stofmijt-zuiger heeft drie verschillende functies. Naast het zuigen gebruikt het apparaat bijvoorbeeld ook UV-licht om een oppervlak te desinfecteren.

Prijs: 59,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Dit zijn de 15 meest opvallende gadgets uit week 43, waaronder een keyboard, Bluetooth car kit, slimme elektrische tandenborstel en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!