Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Bluetooth activity tracker

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets. Soms zijn ze vreemd, in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die je niet mag missen. Lidl doet het deze week goed met deze goedkope activity tracker.

Fitness tracker voor luiaard en sportieveling

Veel thuis zijn gaat al snel gepaard met minder bewegen. Vooral als je huis niet enorm groot is en geen trappen heeft tellen de meters die je maakt niet hard op. Net als het aantal stappen dat je zet dus. Om je beweging toch in de gaten te houden kun je gebruik maken van een activity tracker. Die houdt niet alleen je dagelijkse beweging bij maar geeft je in sommige gevallen ook een herinnering als je nog wat extra stappen moet zetten om je fitness-doelen te behalen.

Wie al enorm actief is gebruikt een fitness tracker vaak juist om zijn afgelegde afstand en hartslag tijdens het sporten bij te houden en om te blijven verbeteren. Sportief of niet: in beide gevallen heb je iets aan een activity tracker.

activity tracker Lidl
Activity tracker (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s activity tracker

Lidl verkoopt deze week een goedkope activity tracker die je dagelijkse activiteit haarfijn meet. Al moet je de activity tracker daarvoor natuurlijk wel dagelijks, of zelfs dag en nacht, dragen. Waar het goed voor is om dit slimme horloge ook in bed te dragen? Om je slaaptijd en slaapactiviteit te meten. Al is het niet moeilijk om zonder een horloge om je pols te zeggen of je hebt geslapen als een roos of continue wakker lag.

Naast een slaaptracker heeft deze activity tracker van Lidl ook een stappenteller, meet hij de afgelegde afstand, het calorieverbruik, de activiteitsduur en in hoeverre jij je ingestelde dagelijkse bewegingsdoel hebt behaalt. Deze gegevens kun je vervolgens aflezen in de gratis bijbehorende HealthForYou-app op je smartphone of tablet.

Lidl activity tracker
Activity tracker (Afbeelding: Lidl)

24,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 43 kunt vinden.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Bluetooth activity tracker
Sluiten