Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Bluetooth oordopjes met oplaadcase

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets. Soms zijn ze vreemd, in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die je niet mag missen. Lidl doet het deze week goed met deze Bluetooth in-ear oordopjes.

Lidl’s Bluetooth hoofdtelefoons en oordopjes

Lidl verkoopt deze week een groot aantal verschillende hoofdtelefoons en oordopjes. De een is handig voor tijdens het thuiswerken dankzij de noise cancelling en grote over-ear oordoppen, en de ander is handig voor tijdens het sporten doordat hij zweet- en waterbestendig is en draadloos werkt. De kleine gekleurde Bluetooth in-ear oordopjes zijn zowel tijdens het thuiswerken als tijdens een rondje hardlopen of wandelen een prima optie.

Bluetooth oordopjes Lidl
Bluetooth in-ear oordopjes in oplaadcase (Afbeelding: Lidl)

Bluetooth in-ear oordopjes met oplaadcase

De Bluetooth in-ear oordopjes van Lidl vliegen over de (online) toonbank. Dat komt waarschijnlijk door de kleine prijs. De meest populaire draadloze oordopjes zijn ongetwijfeld Apples strakke AirPods. Wie de witte oordopjes saai vindt kan bij Lidl terecht voor wat kleur (en geluid) in zijn oor.

Deze draadloze in-ear oordopjes worden, net als veel andere Bluetooth oordopjes, geleverd met een oplaadcase. Die case is in drie uur opgeladen om vervolgens de oordopjes in 1,5 uur op te laden voor gebruik. Heb je geen tijd om zo lang te wachten? Dan hebben de oordopjes en de case een slimme snelle laadfunctie waardoor je in 15 minuten weer 72 minuten luistertijd hebt. Dat is een vrij specifiek getal maar er is vast een podcast of een afspeellijst die precies 72 minuten duurt.

Een fijne extra van deze goedkope oordopjes is dat ze een geïntegreerde microfoon hebben. Daardoor kun je ook bellen via de oordopjes.

Lidl oordopjes Bluetooth
Bluetooth in-ear oordopjes (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 29,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 43 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Bluetooth oordopjes met oplaadcase
Sluiten