Action, Lidl en Aldi superaanbieding: opvallende LED-loungestoel

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets. Soms zijn ze vreemd, in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die je niet mag missen. Lidl valt deze week op met een LED-loungestoel.

Een lichte stoel

Lidl heeft deze week een lichte stoel in de schappen liggen. En dan hebben we het niet eens zo zeer over het gewicht van de stoel. Die kunnen we namelijk niet op de website van de Duitse supermarktketen terugvinden. We hebben het over daadwerkelijk licht: deze loungestoel heeft namelijk ingebouwde LED-verlichting.

Led loungestoel Lidl
LED-loungestoel (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s LED-loungestoel

Lidl’s LED-loungestoel is een opvallend ding. Ook zonder het licht aan is het een bijzonder object. De stoel is semi-transparant/wit en licht op in verschillende kleuren. Zo kun je de loungestoel altijd een kleur geven die bij de bloeiende bloemen of planten in je tuin past, of perfect matcht met je behang en interieur. Daarnaast kun je ook kiezen uit verschillende lichteffecten. Dat is misschien alleen een beetje hectisch als je op de stoel zit. Welke kleur dat is kies jij zelf via de bijbehorende afstandsbediening.

De loungestoel is, ondanks dat misschien wel zo lijkt, niet opvouwbaar of opblaasbaar. Hij is gemaakt van hard plastic materiaal waardoor hij zeer geschikt is om buiten in je tuin neer te zetten. Regent het hard? Dan veeg je de Lidl LED-loungestoel na een bui makkelijk droog en schoon met een handdoek.

Hoe lekker de stoel van Lidl zit? Dat moet je toch echt zelf uitproberen. De loungestoel heeft geen rugleuning dus het is te verwachten dat je het geen uren uithoudt op de plastic stoel.

Led-stoel Lidl
LED-loungestoel (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 99,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 44 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: opvallende LED-loungestoel
Sluiten