Action, Lidl en Aldi superaanbieding: handige WLAN-versterker

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets. Soms zijn ze vreemd, in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die je niet mag missen. Aldi valt deze week op met deze WLAN-versterker.

Geen sexy gadget, wel een handige gadget

De gadget die Aldi deze week in de schappen heeft liggen is niet super spannend of super sexy. Hij is eigenlijk helemaal niet spannend of sexy. De WLAN-versterker is praktisch. En dat is ook wat waard. Zeker wanneer je vanuit huis werkt en je geïmproviseerde werkplek slecht wifi-ontvangst heeft. In dat geval kan deze gadget je uit nood helpen. Met je complete bureau bij het trapgat zo dicht mogelijk bij de router gaan zitten is namelijk nooit een ideale oplossing.

wlan-versterker Aldi
WLAN-versterker (Afbeelding: Aldi)

WLAN-versterker van Aldi met handige extra functie

De WLAN-versterker van Aldi werkt simpel: steek hem in het stopcontact en heb overal in huis goede wifi. De versterker is makkelijk te bedienen via een WPS-button op het apparaat en via de gratis bijbehorende app.

Je hebt waarschijnlijk niet dag en nacht een extra sterk wifi-signaal nodig. Het apparaat aan het einde van iedere dag uit het stopcontact halen om hem er de volgende ochtend weer in te steken is misschien wat veel werk voor je. Als je het zo mag noemen. Om je deze ‘moeite’ te besparen heeft de WLAN-versterker een extra energiebesparende functie: een tijdschakelaar. Ook deze kun je via de app instellen zodat de versterker aan springt wanneer je hem nodig hebt maar niet onnodig aan blijft wanneer je op een oor ligt.

Prijs: 17,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 43 kunt kopen.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: handige WLAN-versterker
Sluiten