Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 5 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl & Aldi superaanbieding: gadget voor schone lucht in huis

Je kunt iedere week bij Action, Lidl en Aldi terecht voor nieuwe apparaten en gadgets. Zoek je een budget Bluetooth hoofdtelefoon? Of een handig keukenapparaat om je te helpen in de keuken? Dan is het de moeite waard zo nu en dan de digitale folders van deze winkels eens te checken. Soms zijn de nieuwe apparaten en gadgets een beetje vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje.

Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. In week 44 is dat onder meer Aldi’s luchtreiniger.

Schone lucht te koop

To luchtreiniger or not to luchtreiniger, dat is de vraag die je jezelf misschien stelt. Want, wat doet een luchtreiniger eigenlijk? Het simpele en veel te voor de hand liggende antwoord: het apparaat reinigt de lucht in huis.

Een apparaat als deze is onder andere geschikt voor wie last heeft van allergieën zoals hooikoorts, of voor wie andere allergieën in de luchtwegen heeft. Een luchtreiniger is geen medisch apparaat, maar is wel een gadget dat kan helpen om een aantal van dit soort kwaaltjes te verminderen.

Aldi’s deal: Luchtreiniger

Aldi’s luchtreiniger heeft een ingebouwd 3-in-1 filtersysteem. Deze bestaat uit een roosterfilter, een EPA-filter en een actieve koolfilter. De ionenfunctie maakt de vermindering van stofdeeltjes minder.

Wat daarnaast helpt bij het verminderen van stofdeeltjes in de lucht? Stofzuigen. Vaak genoeg stofzuigen. En regelmatig je beddengoed en ander linnen in huis wassen. Dat kost (bijna) niets en heeft ook een effect waar je u tegen zegt. Zeker wanneer een van die allergieën met huisstofmijt te maken heeft.

luchtreiniger Aldi
Luchtreiniger (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 59,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 44 voor je op een rij, waaronder een keyboard, een goedkope hometrainer, Canon printer en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Lidl & Aldi superaanbieding: gadget voor schone lucht in huis
Sluiten