Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Uitgebreide keukenmachine

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets. Soms zijn ze vreemd, in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die je niet mag missen. Aldi valt deze week op met een uitgebreide keukenmachine.

Slim kokkerellen

Uitgebreid kokkerellen is niet meer wat het is geweest. Waar men ‘vroeger’ het deeg kneedde en rolde met de hand, hebben we daar tegenwoordig slimme keukenmachines voor. Tenminste, Aldi heeft daar een slimme keukenmachine voor. En daardoor kun jij er ook een in je keuken hebben.

keukenmachine Aldi
Keukenmachine (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s keukenmachine met app

De keukenmachine die deze week bij Aldi is middels een app op je smartphone te bedienen. Op die app staan meer dan tweehonderd recepten die je kunt uitproberen met behulp van de keukenmachine. We lezen alleen niet op Aldi’s website of dit betekent dat het apparaat over Bluetooth of wifi beschikt. Vertrouw je het niet helemaal of bereid je liever je eigen recepten? Dan kun je ook gewoon de knoppen op het apparaat gebruiken.

Op het verlichte display is af te lezen wat de status van het apparaat is. Denk hierbij aan de temperatuur, de snelheid, tijd en het gewicht van de inhoud van de mengkom. Deze keukenmachine heeft een vermogen van 1200 Watt en 11 snelheidsstanden in de draairichting rechtsom en 3 snelheidsstanden linksom. Daarnaast heeft het apparaat ook een kookfunctie van ongeveer 30 graden Celsius tot 120 graden Celsius en een turbofunctie. Daardoor is het apparaat niet alleen geschikt voor de bakkers onder ons, maar ook voor wie wat wil stomen, koken of een soep wil bereiden.

keukenmachine Aldi
Keukenmachine (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 199,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets uit week 44.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Uitgebreide keukenmachine
Sluiten