Action, Lidl en Aldi superaanbieding: gadget tegen stijve nek en schouders

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets. Soms zijn ze vreemd, in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die je niet mag missen. Lidl doet het deze week goed met dit schouderwarmtekussen voor warme en ontspannen spieren.

Een gadget alleen voor de relaxte zondag?

Dit is nou écht zo’n gadget om lekker op zondag mee op de bank te ploffen. Al kun je hem ook prima om maandag opnieuw om je nek hangen. Lidl’s schouderwarmtekussen is namelijk bedoeld om je nek- en schouderspieren te verwarmen en van spanning te verlichten. Dat klinkt volgens ons als een gadget dat we de hele week door wel kunnen gebruiken.

warmtekussen Lidl
Schouderwarmtekussen (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s schouderwarmtekussen

Na een week hard werken, veel zitten of juist veel fysiek werk geleverd te hebben is een beetje ontspanning in het weekend meer dan welkom. Lidl helpt je hier een handje bij met dit schouderwarmtekussen. Slinger de verwarmde shawl om je nek en ontspan.

We stellen ons een beetje voor dat het elektrische warmtekussen voelt alsof er een warme kat in je nek ligt. Alleen dan een die niet beweegt en stiekem in je nek en op je trui krabt. Indien dat het geval is halen we er direct een in huis.

Het schouderwarmtekussen van Lidl warmt zich snel op en heeft zes instelbare temperatuurstanden. Die standen kun je instellen met de bijbehorende afstandsbediening. Het kussen heeft geen accu maar haalt zijn energie direct uit het stopcontact. Gelukkig is het snoer vier meter lang zodat je er alsnog een beetje mee kunt bewegen. Let wel op dat je niet per ongeluk te ver loopt of struikelt over het lange snoer. In dat geval heb je in ieder geval direct een warmtekussen om je nek om de pijn te verlichten.

schouderwarmte Lidl
Schouderwarmtekussen (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 22,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets uit week 44.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: gadget tegen stijve nek en schouders
Sluiten