Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Lichtgewicht sneeuwschoen voor sneeuw fun

De Action, Lidl en Aldi verbazen ons regelmatig met de soms vreemde, multifunctionele, maar vaak handige en goedkope gadgets die ze verkopen. Deze week zijn dat de Crivit sneeuwrackets. Een must-have sneeuwschoen voor wie dit wintersportseizoen wat tijd in de sneeuw door gaat brengen.

Van tennisrackets naar sneeuwrackets

Sneeuwrackets zijn geëvolueerd van een paar oude tennisrackets uit de schuur, naar ware gadgets. De Lidl verkoopt deze week een mooi paar sneeuwrackets waar je veel plezier van gaat hebben op je aankomende trip in de sneeuw. Ga je skieën, snowboarden of langlaufen? In alle gevallen is het handig een paar van deze achterin de auto te hebben liggen.

De sneeuwrackets zijn bedoeld als stijghulp. Ideaal voor een wandeling door een mooi besneeuwd dal of voor de beklimming van een steilere bergroute. Daarnaast kun je ze ook gebruiken als je auto is vastgelopen in de sneeuw. Zo glibber je in ieder geval niet de hele weg over maar kun je veilig wachten tot de hulptroepen zijn gearriveerd.

Sneeuwschoen van de Lidl voor al je sneeuwtripjes

Deze sneeuwschoenen hebben grip aan de zijkanten en hebben een stijghulp. Ideaal om een besneeuwd landschap mee te verkennen. De schoenen zijn in maat verstelbaar en geschikt voor de maten 36 tot 48. De draagkracht van de schoenen is 100 kilo. Dankzij de handige snelsluitingen bevestig je ze zo om je schoenen.

Ja, dat lees je goed. De sneeuwschoenen kunnen niet zonder schoenen worden gedragen. Wie deze fout wel maakt zal thuiskomen met bevroren tenen. Het lijkt ons onwaarschijnlijk dat iemand die fout maakt, maar we willen het toch even gezegd hebben.

Sneeuwschoen
Sneeuwschoen (Bron: Aldi)

Prijs: 44,99 Euro

Deze week verkopen de Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna nop. Check hier de goedkope en handige gadgets die je er deze week kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Lichtgewicht sneeuwschoen voor sneeuw fun
Sluiten