Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 9 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl & Aldi superaanbieding: apparaat voor tijdens koude avonden

Bij Action, Lidl en Aldi liggen iedere week allerlei apparaten en gadgets in de (online) schappen. Soms zijn ze een ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. In week 45 verkoopt Aldi een apparaat dat je zelfs tijdens de koudste dagen warm houdt buiten.

Mag je niet naar een terras? Haal die dan naar eigen tuin

Wanneer de temperatuur buiten daalt, het regent en waait, kun je lekker binnen zitten, op de bank neerploffen, jezelf in een dekentje wikkelen en genieten van een warm drankje. Wat je ook kunt doen is buiten gaan zitten. Dat klinkt niet aantrekkelijk, maar Aldi verkoopt deze week een apparaat dat het een stukje dragelijker of zelfs fijn maakt: een terrasverwarmer. Dit apparaat is je beste vriend tijdens kouder wordende middagen en avonden. Zeker wanneer je nu (nog) niet op een terras kunt zitten en je de ontwenningsverschijnselen niet langer wil onderdrukken.

gas terrasverwarmer Aldi
Gas terrasverwarmer (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s deal: gas terrasverwarming

Aldi’s gas terrasverwarming werkt, zoals de naam al verklapt, middels een gasfles. De ietwat lompe paal is een doorn in het oog, maar dat ben je waarschijnlijk snel vergeten wanneer je de warmte van de terrasverwarmer op je gezicht voelt.

Een voordeel van een terrasverwarmer met gasfles is dat de stoppen nooit doorslaan omdat het apparaat te veel elektriciteit nodig heeft. Het heeft namelijk geen elektriciteit nodig. Een nadeel van een systeem als deze? De terrasverwarmer kan niet aan de wand bevestigd worden en is lastig te manoeuvreren door de zware gasfles.

Prijs: 169,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 45 voor je op een rij, waaronder een e-MTB, Bluetooth oordopjes en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!