Action, Lidl en Aldi superaanbieding: keyboard voor de beginnend muzikant

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets. Soms zijn ze vreemd, in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die je niet mag missen. Aldi valt deze week op met een goedkoop keyboard voor beginners.

Ontdek je creatieve kant

We brengen steeds meer tijd door in eigen huis. Dat gebeurt niet volledig vrijwillig, maar hierdoor ontdekken we wel volledig vrijwillig nieuwe hobby’s. Zo zijn de schappen van de hobbywinkels en bouwmarkten nog nooit zo leeg geweest en waagt ook menigeen zich aan het leren bespelen van een (ander) instrument.

Indien je het huis al hebt verbouwd en ook al een aantal zelfgeschilderde Van Goghs aan de muur hebt hangen kun je dit laatste proberen. Lidl en Aldi helpen je er een handje bij; er liggen deze week een aantal goedkope instrumenten in de schappen.

Keyboard Aldi
Keyboard ST-211 (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s keyboard

Bij Aldi scoor je deze week een keyboard met 61 toetsen voor minder dan honderd euro. Het simpele keyboard is perfect voor beginners. Zo heeft hij een functie voor automatische begeleiding en is er een cd keyboardcursus bij het instrument inbegrepen.

Het keyboard dat je hierboven op de foto ziet heeft 580 verschillende geluiden, 155 vooraf ingestelde liedjes en verschillende digitale effecten zoals galm en echo. Het LCD-display geeft weer welke klank of welk achtergrondmuziekje er wordt afgespeeld. Met andere woorden: zelfs zonder talent is het niet moeilijk om aardige deuntjes uit dit keyboard te laten klinken.

Gaan je keyboard skills na wat oefenen niet vooruit? Dan kun je altijd nog een microfoon in het keyboard van Aldi pluggen om je verkeerde akkoorden te overschreeuwen met je prachtige zangstem. Mits je die hebt natuurlijk.

Prijs: 89,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de beste gadgets die er in week 45 in de schappen liggen.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: keyboard voor de beginnend muzikant
Sluiten