Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Raclette en fondue combi-apparaat uit je dromen

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets. Soms zijn ze vreemd, in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Lidl gaat deze week lekker met dit ultieme raclette-fondue combi apparaat.

Gourmet liefhebbers opgelet

De feestdagen staan al bijna weer voor de deur. Dat betekent dat menigeen de zolder opduikt om zijn gourmetset onder het stof vandaan te halen. Gourmetten is namelijk, hoe afgezaagd en truttig het ook is, nog altijd een favoriet van veel Nederlanders.

Het oude bekende gourmetten heeft zijn hoogtijdagen echter wel gehad. Er vanuit gaande dat die er ooit wel zijn geweest natuurlijk. Durf je nog geen afscheid te nemen van het koken met minuscule pannetjes tijdens kerst, pasen, en praktisch alle andere feestdagen? Misschien kun je dan een ‘upgrade’ naar dit Raclette-fondue combi apparaat overwegen.

raclette Lidl
Raclette & fondue combi-apparaat (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s raclette-fondue combi apparaat

Lidl’s raclette-fondue combinatie apparaat zorgt volgens Lidl voor extra gezelligheid aan tafel. Waarom? Omdat een kilo gesmolten kaas en brood op een prikker altijd voor meer gezelligheid zorgt. Daarnaast biedt dit apparaat biedt de mogelijkheid om te racletten, fonduen en grillen tegelijkertijd.

De set wordt geleverd met acht pannen, acht fonduevorken en acht schrapers. Je kunt er dus met het complete gezin omheen zitten. Of je deze feestdagen ook andere vrienden en familie kunt uitnodigen blijft natuurlijk nog even de vraag. Zo niet dan heb je een extra pannetje en fondueprikker voor jezelf. En laten we eerlijk zijn: dat is ook niet verkeerd.

Lidl fondue apparaat
Raclette & fondue combi-apparaat (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 179,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer opvallende gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de beste gadgets die er in week 45 in de schappen liggen.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Raclette en fondue combi-apparaat uit je dromen
Sluiten