Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 16 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl & Aldi superaanbieding: verschillende budget 4K smart-tv’s

Bij Action, Lidl en Aldi liggen iedere week allerlei apparaten en gadgets in de (online) schappen. Soms zijn ze een ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. In week 46 week scoor je zowel bij Lidl als Aldi een aantal verschillende 4K smart-tv’s voor een kleine prijs.

Het is de week van de…

Blijkbaar is week 46 de week van de budget 4K smart-tv. Dat wisten we niet, maar Aldi en Lidl winden er geen doekjes om. Beide Duitse supermarktketens verkopen deze week verschillende 4K smart-tv’s. De een nog goedkoper dan de ander, en de ander duurder dan de een. Dit exemplaar is Aldi’s duurste optie en gaat voor zo’n 530 euro over de toonbank. Oké, langs de toonbank, want we weten allemaal hoe bizar groot de dozen zijn waarin nieuwe tv’s geleverd worden. Al is het niet duidelijk welke afmeting het beeldscherm van deze tv heeft.

4K tv Aldi
Aldi’s 4K tv (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s deal: 4K Ultra-HD smart-tv

Wat we wel weten over Aldi’s 4K Ultra-HD smart-tv? Niet veel. De tv heeft 4K-beeldkwaliteit, oh, hadden we dat al gezegd? De tv is smart. Wist je dat ook al? Hmm. Hadden we dan al benoemd dat de Netflix-app al op de tv is geïnstalleerd?

Nadat je de stekker in het stopcontact hebt gestoken en de tv met je wifi hebt verbonden kun je dus direct beginnen met bingen. Tenminste, als je een Netflix-abonnement hebt (of je het Netflix-abonnement van je vrienden, buren of ouders gebruikt). De app is namelijk wel geïnstalleerd, maar de tv wordt (natuurlijk) niet geleverd inclusief abonnement op de streaming dienst.

Prijs: 529,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 46 voor je op een rij.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Lidl & Aldi superaanbieding: verschillende budget 4K smart-tv’s
Sluiten