Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 21 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl & Aldi superaanbieding: budget 4K action camera

Bij Action, Lidl en Aldi liggen iedere week allerlei apparaten en gadgets in de (online) schappen. Soms zijn ze een ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. In week 46 week is dat Lidl’s budget action cam.

Jetzt geht’s los

Staat er een wintersportvakantie op de planning? Neem dan een action camera mee om al je toffe poederafdalingen, en faceplants mee vast te leggen. Met een dik pak verse sneeuw maak je het thuisfront ongetwijfeld goed jaloers. Al zullen ze minder jaloers zijn op die faceplants op de rode piste en in het fun park.

Voor een action cam hoef je geen honderden euro’s neer te tellen, als het aan Lidl ligt. Die honderden euro’s geef je immers al uit aan de liftpas, je ski’s of snowboard, de reis, accommodatie, apfelstrudels en mierzoete warme choco met slagroom. Daarom kun je in week 46 bij Lidl terecht voor een budget action cam. Heb je nog 85 euro over? Dan scoor je daar bij de Duitse supermarkt een compacte camera inclusief accessoires voor.

action cam Lidl
Action cam (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s deal: budget action cam

De action cam die je deze week bij Lidl scoort schiet beelden in 4K, in slow motion en heeft een time lapse-functie. De camera heeft een 8 megapixel CMOS-sensor, een videoresolutie van 3840 x 2160 pixels (30fps) en een beeldresolutie van 4608 x 3456 pixels (tot 16 megapixels).

Of je de camera kunt vergelijken met een GoPro? Kwalitatief gezien zal deze camera zich niet kunnen meten aan een goedkope GoPro. Maar dat kun je ook niet verwachten voor minder dan honderd euro.

Prijs: 84,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 46 voor je op een rij, waaronder een set Bluetooth oordopjes met noise cancelling, een 4K Ultra HD-smart tv, een broodbakmachine en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!