Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 19 nov 2021

Action, Lidl & Aldi superaanbieding: Activity tracker voor 30 euro

Je kunt iedere week terecht bij Action, Lidl en Aldi voor allerlei nieuwe apparaten en gadgets. Of je nou een slimme gadget zoekt voor op je thuiswerkplek, of een handig goedkoop keukenapparaat: deze winkels hebben altijd wat budget opties voor je. Soms zijn de apparaten en gadgets ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig.

Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. In week 46 week is dat Lidl’s budget activity tracker.

Hulpje voor de (on)sportieveling

We moeten je voordat we losbarsten even waarschuwen over deze activity tracker, en iedere andere fitness tracker en smart watch op de markt. Wanneer je een gadget als deze om je pols doet ben je namelijk gegarandeerd vanaf het eerste moment verslaafd. Het tellen van stappen, checken van je activiteit en monitoren van je hartslag en slaap werkt verslavend. Een verslaving die je gezondheid ten goede kan komen, als je niet doorslaat met tellen.

Om met een activity tracker om je pols rond te lopen hoef je niet actief te zijn. Het gadget wordt zowel gebruikt door wie juist wat actiever wil worden, als door wie ‘actief’ als achternaam heeft. Een gadget als deze is een goed hulpje om je goede voornemens voor 2022, in het geval je die al hebt, te monitoren.

activity tracker Lidl
Activity tracker (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s deal: activity tracker

De activity tracker die we deze week bij Lidl tegen kwamen lijkt een simpel ding, maar is veelzijdig genoeg om je fitness en beweging bij te houden. Zo registreert het je stappen, telt het je verbruikte calorieën, en monitort het je hartslag en slaap. Koppel het slimme horloge aan de bijbehorende app op je smartphone en/of tablet om daar alle gegevens terug te lezen. Daarnaast kan de activity tracker zo ook notificaties van je smartphone weergeven op het LCD-scherm. Voor 30 euro is dat helemaal niet zo verkeerd.

activity tracker Lidl
Activity tracker (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 29,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 46 voor je op een rij, waaronder noise cancelling Bluetooth oordopjes, een gadget dat je uit de tandartsstoel houdt, een 4K Ultra HD smart-tv en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Action, Lidl & Aldi superaanbieding: Activity tracker voor 30 euro
Sluiten