Action, Lidl en Aldi superaanbieding: hete billen tijdens het rijden

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets. Soms zijn ze vreemd, in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Aldi valt deze week op met deze fijne gadget voor in de auto.

Technische snufjes zijn niet alleen voor nieuwe auto’s weggelegd

Hoe nieuwer je auto hoe meer technologische snufjes hij heeft. Van een groot display en achteruitrijcamera tot aan ‘race control’ en slimme cruise control-functies. Heb je een oudere auto? Dan ontbreekt het waarschijnlijk aan deze extra functies en extra comfort. Zo heeft hij vast geen ingebouwde stoelverwarming. Gelukkig verkoopt Aldi deze week een verwarmbaar autostoelkussen die je simpele vierwieler voor minder dan 15 euro omtovert in een simpele vierwieler met stoelverwarming.

autostoel verwarming Aldi
Autostoelverwarming (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s verwarmbare autostoelkussen

Niet iedereen is fan van stoelverwarming. De een vindt het heerlijk en de ander vindt dat de warmte onder zijn kont voelt alsof hij in zijn broek heeft geplast. Prettig of niet; warm is het wel. Dit kussen maakt je benen en rug in ieder geval lekker warm tijdens het rijden.

Het verwarmde autostoelkussen is geschikt voor iedere gangbare autostoel. Ook voor de stoel die een ingebouwde zij-airbag heeft. Aldi’s kussen werkt simpel: je sluit hem aan op de sigarettenaansteker en stelt vervolgens de warmte in via een kleine afstandsbediening. Het kussen heeft twee verschillende warmtestanden. Dankzij de rubberen banden blijft het kussen strak om de stoel zitten.

Vind je de warmte onder je billen zelf niet fijn? Misschien dat je bijrijder er wel blij van wordt tijdens de aankomende koude winterdagen.

autoverwarming Aldi
Verwarmbaar autostoelkussen (Afbeelding: Aldi)

12,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer opvallende gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de beste gadgets die er in week 46 in de schappen liggen.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: hete billen tijdens het rijden
Sluiten