Action, Lidl en Aldi superaanbieding: sportieve Philips koptelefoon

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets. Soms zijn ze vreemd, in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Lidl doet het deze week goed met deze goedkope Philips koptelefoon.

Lidl verkoopt goedkope draadloze Philips hoofdtelefoon ‘TASH402BK’

Lidl verkoopt regelmatig draadloze hoofdtelefoons van hun ‘eigen merk’ Silvercrest. Deze week ligt er echter een draadloze hoofdtelefoon in de schappen van Philips. Wie nog een degelijke maar goedkope koptelefoon voor tijdens het sporten zoekt kan deze ‘TASH402BK’ (wat rolt dat lekker van de tong hè) overwegen.

Philips Lidl hoofdtelefoon
Philips hoofdtelefoon TASH402BK (Afbeelding: Lidl)

Bluetooth hoofdtelefoon voor tijdens het sporten

De draadloze hoofdtelefoon van Philips is speciaal ontworpen voor de sportievelingen onder ons. Dit is voornamelijk terug te zien in het feit dat de hoofdtelefoon zweetbestendig is. Daarnaast kun je er ook zo’n vier à vijf marathons mee lopen voordat hij opnieuw moet worden opgeladen dankzij de 20 uur afspeeltijd. Al hangt dit natuurlijk wel af van hoe lang je over een marathon doet.

Heb je jezelf flink in het zweet gewerkt? Dan kun je de oorkussens op de Philips hoofdtelefoon makkelijk verwijderen om ze schoon te maken. De ademende oorkussens zijn tevens gevuld met verkoelende gel die je hoofd zelfs tijdens grote inspanning koel beloven te houden. Al is te hopen dat ze je oren in de winter niet van je hoofd af vriezen.

Deze draadloze hoofdtelefoon van Philips is een prima deal waarvoor je vast wel een stukje naar Lidl wilt rennen. De hoofdtelefoon heeft geen bijzonder bereik (20 – 20.000 Hz) maar heeft wel ingebouwde echoregeling en ruisonderdrukking. Daardoor blijf je tijden een work-out de muziek horen en word je niet afgeleid door je eigen gehijg.

Philips hoofdtelefoon Lidl
Sportieve Philips hoofdtelefoon (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 39,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer opvallende gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de beste gadgets die er in week 46 in de schappen liggen.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: sportieve Philips koptelefoon
Sluiten