Action, Lidl en Aldi superaanbieding: smartphonehouder met QI-functie

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets. Soms zijn ze vreemd, in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Lidl valt deze week op met deze smartphonehouder met QI-functie.

Handige 2-in-1 gadget

Hoe veel of weinig we onze smartphone ook gebruiken: de batterij gaat altijd sneller leeg dan ons lief is. Dit geldt zeker tijdens het navigeren tijdens het rijden. En laat dat nou net een moment zijn waarop je het soms niet kunt veroorloven om een lege batterij te hebben. Kaartlezen heb je immers al sinds 1999 niet meer gedaan en dat wil je vast graag zo houden. Daarom is het handig een oplader in de auto te hebben. Deze gadget van Lidl combineert een oplader met een smartphonehouder voor in de auto zodat je tocht van A naar B soepel én veilig verloopt.

QI smartphonehouder Lidl
QI-smartphonehouder voor in de auto (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s smartphonehouder of oplaadmat met QI

Lidl verkoopt in week 46 een smartphonehouder voor in de auto die tegelijkertijd functioneert als draadloze QI-oplader. Steek de smartphonehouder in de 12V sigarettenaansteker, bevestig de houder met zuignap op het raam, en het gadget werkt direct. De houder met zuignap heeft naast de QI-oplaadfunctie ook een USB-A naar micro-USB kabel.

Een andere optie is de oplaadmat. Deze mat heeft een antislip-design en, net als de houder met zuignap, een ingebouwde QI-functie. Leg je smartphone simpelweg op deze antislip-mat en het opladen begint. Tenminste, als je smartphone ook die handige QI-functie heeft natuurlijk. Zo niet dan kun je ook gebruik maken van de geïntegreerde USB-kabel om je smartphone op te laden.

QI smartphonehouder Lidl
QI-smartphonehouder (mat) (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 19,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer opvallende gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de beste gadgets die er in week 46 in de schappen liggen.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: smartphonehouder met QI-functie
Sluiten