Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 26 nov 2021

Action, Lidl & Aldi Superaanbieding: Budget draadloze oordopjes

Bij Action, Lidl en Aldi liggen iedere week allerlei apparaten en gadgets in de (online) schappen. Soms zijn ze een ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje.

Zoek je een Bluetooth hoofdtelefoon, budget 4K-tv of een handig apparaat voor in de keuken? Dan hebben deze winkels zo nu en dan een goede deal voor je. Dat is ook in week 47 het geval. Deze week kun je namelijk bij Aldi terecht voor een set Bluetooth oordopjes.

Aldi’s deal: goedkope draadloze oordopjes

Voor een set draadloze oordopjes inclusief oplaad case hoef je anno 2021 zeker niet je portemonnee meer binnenstebuiten te keren. Behalve als je perse Apples AirPods wilt natuurlijk. Dan wel. Zo niet, dan kun je in week 47 bij Aldi terecht voor een set budget draadloze oordopjes. Deze oordopjes, inclusief oplaad case, maken je portemonnee slechts 35 euro lichter. Niet verkeerd, toch?

draadloze oordopjes Aldi
Draadloze oordopjes (Afbeelding: Aldi)

Budget oordopjes met degelijke functies

Kun je dezelfde kwaliteit verwachten van oordopjes die 35 euro kosten en oordopjes die voor meer dan honderd euro over de toonbank gaan? Meestal niet. Dat betekent echter niet dat de oordopjes per definitie waardeloos zijn. Zo hebben Aldi’s Bluetooth oordopjes bijvoorbeeld onder meer Bluetooth 5.0, zijn ze True Wireless, zijn ze IPX4 waterbestendig (wat ze ook geschikt maakt om mee te sporten), en ondersteunen ze Siri en Google Assistent.

Aldi zegt zelf dat de Bluetooth oordopjes ”deep bass en een uitstekende geluidskwaliteit” hebben. Daarbij vermeldt de winkel alleen bijvoorbeeld niets over het frequentiebereik van de oordopjes. Hoé uitstekend de geluidskwaliteit is, daar kom je dus pas achter wanneer ze in je oor hangen. ”Uitstekend” is overigens erg subjectief. Het klinkt misschien een beetje ‘glas half leeg’, maar verwacht niet te veel, dan kan het alleen maar meevallen.

Prijs: 34,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 47 voor je op een rij, waaronder een robotstofzuiger, budget tablet, en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Action, Lidl & Aldi Superaanbieding: Budget draadloze oordopjes
Sluiten