Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 23 nov 2021

Action, Lidl & Aldi Superaanbieding: beste gadget voor feestje voor één

Bij Action, Lidl en Aldi liggen iedere week allerlei apparaten en gadgets in de (online) schappen. Soms zijn ze een ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. In week 47 week is dat onder meer dit gadget voor de serieuze karaoke fan.

Feestje voor één

Gaat het gigantische glitterende schitterende feest dat je gepland hebt in december niet meer door? Balen. Dat betekent niet dat het compleet klaar is met de pret. Ook in je eentje kun je namelijk prima een feestje vieren. Daar heb je maar een ding voor nodig, en nee het is geen grote fles alcoholische drank. Het is een karaokemicrofoon. En jij hebt geluk, want die ligt in week 47 namelijk bij Aldi in de schappen.

Aldi’s deal: Bluetooth karaokemicrofoon

Een avondje karaoke-en (is dat een woord?) is niet voor iedereen weggelegd. Niet omdat je er een gouden keeltje voor nodig hebt, maar omdat het simpelweg soms te gênant voor woorden is. Dat maakt karaoke de perfecte activiteit om gewoon lekker in je eentje te doen. Zo val je niemand, behalve de buren, lastig met je prachtige stem en met je foute muziekkeuze.

karaoke microfoon Aldi
Karaokemicrofoon (Afbeelding: Aldi)

De karaokemicrofoon die je deze week bij Aldi kunt kopen werkt draadloos via Bluetooth 5.0. De microfoon heeft een ingebouwde luidspreker die je prachtige gezang wat versterkt. De 5W speaker is misschien niet de beste om je hele bereik ten gehore te brengen, maar als je hard genoeg zingt hoor je het schelle geluid uit de speaker vast niet.

Aldi’s Bluetooth karaokemicrofoon heeft een gebruiksduur van acht uur. Dat moet lang genoeg zijn. Na acht uur zingen is je stem ongetwijfeld schor en is het hoog tijd om je Spotify-lijst met guilty pleasures te stoppen.

Prijs: 19,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de 15 meest opvallende gadgets uit week 47 voor je op een rij, waaronder een powerbank, Bluetooth oordopjes, slimme kerstverlichting en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Action, Lidl & Aldi Superaanbieding: beste gadget voor feestje voor één
Sluiten