Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 28 nov 2021

Action, Lidl & Aldi superaanbieding: keukenapparaat voor zelfgebakken pepernoten

Bij Action, Lidl en Aldi liggen iedere week allerlei apparaten en gadgets in de (online) schappen. Soms zijn ze een ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. In week 47 kun je bij Lidl terecht voor verschillende keukenapparatuur. De keukenmachine die er deze week in de schappen ligt is er een voor de hobby-bakker.

Het hele jaar door pepernoten? Ja, graag

Pepernoten zijn de favoriete ‘koekjes’ (mogen we ze koekjes noemen?) voor jong en oud. Het hele jaar door. De een klaagt wanneer de pepernoten ‘al’ in juli in de schappen liggen, en als het aan de ander ligt zijn pepernoten het hele jaar door te koop. Dat zijn ze natuurlijk niet, maar daar is een simpele oplossing voor: zelf pepernoten bakken. Om pepernoten te bakken heb je maar een paar ingrediënten nodig, en handige handen om het deeg mee te mengen en kneden. Al kun je het mengen en kneden ook overlaten aan een keukenmachine, zoals deze van Lidl.

keukenmachine Lidl
Keukenmachine (Afbeelding: Lidl)

Lidl deal: sterke keukenmachine

Lidl’s keukenmachine is er een voor wie het betere kneed, roer en mix-werk toch liever aan een apparaat overlaat. Deze keukenmachine heeft een vermogen van 600W, acht verschillende snelheden, en klaart de klus voor je. Een fijne extra is dat de losse onderdelen, zoals de deeghaak en de garde, zijn voorzien van een Teflon anti-aanbaklaag. Hierdoor kunnen ze in de vaatwasser. Nadat jij het deeg of beslag eraf hebt gesnoept natuurlijk.

Prijs: 64,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 47 voor je op een rij, waaronder Bluetooth oordopjes van Sony, een budget tablet, robotstofzuiger en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Action, Lidl & Aldi superaanbieding: keukenapparaat voor zelfgebakken pepernoten
Sluiten