Action, Lidl en Aldi superaanbieding: slimme gadget voor je voordeur

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks veel gadgets. Soms zijn ze vreemd, in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Action valt deze week op met deze slimme videodeurbel.

Deurbel met camera voor gemak en veiligheid

Een beetje slim huishouden heeft anno 2020 een slimme deurbel naast zijn voordeur. Een gadget als deze dient namelijk verschillende doeleinden. Zo biedt hij extra veiligheid doordat je via de camera ziet wie er voor je deur staat en is het makkelijk om vanaf de bank te communiceren met die persoon zonder daarvoor op te hoeven staan. Al moet je uiteindelijk, als je de desbetreffende persoon wilt binnenlaten, toch echt uit je luie houding komen en zelf naar de voordeur lopen.

Slimme deurbellen bestaan in allerlei soorten en maten. Bij Action scoor je deze week een relatief simpel exemplaar voor een kleine prijs.

videodeurbel Action
Slimme videodeurbel (Afbeelding: Action)

Action’s slimme video-deurbel

De slimme deurbel met camera die deze week bij Action in de schappen ligt heeft is via een smartphone te bedienen. Bekijk live-videobeelden via de bijbehorende app op je smartphone. Naast een beetje gluren kun je ook met de persoon die aanbelt communiceren via de spraakfunctie. De slimme deurbel met video-functie heeft nog een aantal andere functies. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om een screenshot te maken, een alarmfunctie en het terugkijken van oude beelden.

Oké, dat is allemaal vrij duidelijk. Maar welk geluid maakt deze deurbel eigenlijk? Daar kom je waarschijnlijk pas achter tot de eerste bezorger voor je deur staat met je favoriete pizza.

videodeurbel Action
Videodeurbel (Afbeelding: Action)

Prijs: 37,95 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer opvallende gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de meest opvallende gadgets die er in week 47 in de schappen liggen.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: slimme gadget voor je voordeur
Sluiten