Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Betaalbare elektrische step

De Action, Lidl en Aldi verrassen ons wekelijks met de bizarre, maar vaak ook handige en goedkope gadgets die ze verkopen. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra aandacht moeten geven. Deze week is dat de elektrische step van de Lidl.

De elektrische step is de nieuwe vouwfiets

We zien de elektrische step steeds vaker in het straatbeeld. Waar men voorheen een vouwfiets mee nam in de trein, wordt de opvouwbare elektrische step nu populairder. Dat komt doordat hij gemakkelijk is om mee te nemen. Maar hij is nog gemakkelijker om op rond te rijden. Een dergelijke step is dan ook super geschikt voor wie afstanden moet afleggen die nét lang zijn om te lopen, maar nét zonde zijn om er het OV voor te pakken.

Lidl elektrische step
Denver Elektrische step (Bron: Lidl)

Een step waarop je niet hoeft te steppen

De step van de Lidl heeft een display op het stuur. Daarop worden veschillende dingen weergegeven, zoals de snelheid, afgelegde afstand, accu en versnelling-indicatie.

Deze gadget mag dan wel een ‘step’ heten, maar je hoeft helemaal niet te steppen om vooruit te komen. Met een snelheid van 20 kilometer per uur brengt dit apparaat je waar je maar wilt. Tenminste, als dat minder dan 12 kilometer ver weg is. Dan is de accu namelijk leeg en moet je het laatste stuk wel echt verder steppen.

Lidl elektrische step
De elektrische step in opgevouwde staat (Bron: Lidl)

Verder heeft de step een voor- en achterrem, LED-licht, reflectoren en een bel. Zo kun je dus veilig deelnemen aan het verkeer. Want met een elektrische step rij je op het fietspad, en niet over de stop. Toch? Let in ieder geval op want de elektrische step mag niet gebruikt worden op openbare wegen en paden.

Lidl’s prijs

179,00 Euro

De Lidl, Aldi en Action verkopen deze week nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna nop. Benieuwd wat die zijn? Bekijk hier de goedkope en handige gadgets die je er in week 47 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Betaalbare elektrische step
Sluiten