Action, Lidl en Aldi superaanbieding: hete gadget voor koude winters

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks veel gadgets. Soms zijn ze vreemd, in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Aldi valt deze week op met een elektrische verwarming.

Geen sexy gadgets, wel praktisch

Aldi had de laatste paar weken niet enorm spannende gadgets in de schappen liggen. Deze week is geen uitzondering op deze trend. Maar we mogen niet klagen want praktische gadgets zijn ook wat waard. Dat geldt ook voor deze elektrische verwarming waarmee Aldi je de winter door helpt.

elektrische verwarming Aldi
Elektrische verwarming (Afbeelding: Aldi)

Elektrische verwarming van Aldi

Nu horen we je denken: ‘Ik heb centrale verwarming in huis en ben niet van plan deze winter in een tent te kamperen. Waar heb ik deze verwarming dan voor nodig?’. Het kan nooit kwaad een elektrische kachel of een extra verwarmingselement in huis te halen. Al helemaal wanneer de echte kou aanbreekt en de boiler van het oude huis dat je huurt het midwinter begeeft.

Een gadget halen uit voorzorg is niets nieuws, maar we begrijp dat je liever geld uitgeeft aan iets dat wat flitsender is. Doe dat vooral. Maar ga niet zitten klagen wanneer het min vijf graden Celsius vriest dat je deken niet warm genoeg is en het langs alle ramen en deuren tocht.

Aldi’s elektrische verwarming heeft verschillende ventilatie- en twee warmtestanden. Hij is dus ook in de zomer te gebruiken als handige draagbare ventilator. Met een vermogen van 1500 tot 3000 Watt is het niet aan te raden de heater of ventilator te lang aan te laten staan. Al zal dat niet nodig zijn want hij is krachtig genoeg om een kleine ruimte in korte tijd flink te verwarmen.

elektrische verwarming Aldi
Elektrische verwarming (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 49,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer opvallende gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de meest opvallende gadgets die er in week 47 in de schappen liggen.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: hete gadget voor koude winters
Sluiten