Action, Lidl en Aldi superaanbieding: hét gadget voor feestje voor 1

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks veel gadgets. Soms zijn ze vreemd, in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Lidl valt deze week op met deze sneaky plafondlamp vermomd als Bluetooth speaker.

Lekkere multifunctionele gadget

Lidl staat er bekend om briljante multifunctionele gadget te verkopen. Het gadget dat er deze week in de schappen ligt is er daar absoluut een van. Deze plafondlamp lijkt namelijk gewoon een saaie sfeerloze lamp die niet zou misstaan in de gang van een gemiddeld generiek hotel, maar niets is minder waar. Deze plafondlamp is namelijk perfect voor wie stiekem een feestje wil bouwen. Daarmee bedoelen we natuurlijk niet een geheim feest waarop je al je vrienden uitnodigt; dat mag nu uiteraard even niet. We bedoelen een feestje met jezelf.

lamp speaker Lidl
Lamp en speaker in-een (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s LED-plafondlamp met Bluetooth luidspreker

De LED-plafondlamp van Lidl is geen discolamp en heeft ook geen wisselende kleuren. Hij is dimbaar en geeft gewoon warm wit licht. Dat mag de pret niet drukken. Onder deze lamp kun je namelijk prima een dansje doen en een bescheiden feestje voor 1 houden als je de juiste muziek uitkiest. De lamp heeft een afstandsbediening via welke hij bediend kan worden. Sluit de ingebouwde Bluetooth luidspreker aan op je smartphone, tablet of laptop en swingen maar.

Wat betreft de lamp zelf zegt Lidl dat hij 144 LED’s heeft en een timerfunctie voor automatische uitschakeling. Vergelijk die met dat de lichten in de kroeg aan gaan wanneer het bedtijd is, alleen dan gaan hij dus uit.

speaker lamp Lidl
Bluetooth speaker verstopt in plafondlamp (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 39,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer opvallende gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de meest opvallende gadgets die er in week 47 in de schappen liggen.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: hét gadget voor feestje voor 1
Sluiten