Action, Lidl en Aldi superaanbieding: compacte koelkast van ‘iconisch’ biermerk

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks veel gadgets. Soms zijn ze vreemd, in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Aldi doet het deze week lekker met deze compacte koelkast van je favoriete of niet zo favoriete biermerk.

New Kids maakte dit biermerk haast iconisch

Had je voor 2007 nog nooit van het biermerk ‘Schultenbräu’ gehoord? Of het nog nooit geproefd? Dan heeft het populaire programma New Kids, die in dat jaar verscheen, daar wellicht verandering in gebracht. Dit biermerk verkreeg een haast iconische status dankzij het komische New Kids. Drink je dit bier van Aldi nog steeds graag? Dan kun je ze vanaf deze week koud houden in een bijpassende Schultenbräu koelkast.

koelkast Aldi
Schultenbräu koelkast (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s kleine koelkast

De kleine koelkast is niet voldoende om je volledige voorraad eten en drinken koud te houden. Vul hem daarom volledig met blikken bier of kies er voor om er al je komkommers en wortels in te bewaren. Met een inhoud van 43 liter heeft hij namelijk ruimte voor zo’n 17 blikken of 40 komkommers en wortels, afhankelijk van de grootte natuurlijk.

Aldi’s compacte koelkast weegt 16 kilo en is niet groter dan 50 x 50 x 55 centimeter. Daardoor past hij prima in iedere studentenkamer, zelfs als die 7 vierkante meter is. Of in ieder tiny house, zelfs wanneer alles daarin is gemaakt van aangespoeld hout en is bekleedt met kurk en boomschors. Wie bij Aldi winkelt kan deze koelkast hoogstwaarschijnlijk wel waarderen. De koelkast is volgens Aldi bedoeld voor de echte Aldi-fan en daar kunnen we het niet meer mee eens zijn.

koelkast Aldi
Schultenbräu koelkast (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 139,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer opvallende gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de meest opvallende gadgets die er in week 48 in de schappen liggen.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: compacte koelkast van ‘iconisch’ biermerk
Sluiten