Action, Lidl en Aldi superaanbieding: slimme kerstverlichting voor een luie kerst

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks veel gadgets. Soms zijn ze vreemd, in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Lidl valt deze week op met deze slimme kerstverlichting.

We moeten er nu toch echt aan geloven

Je favoriete Duitse supermarkt(en) liggen alweer vol met kerst gadgets en kerstverlichting. Eigenlijk liggen ze al een tijdje vol met kerstspullen maar hebben we dit tot op heden een beetje vermeden. Deze week konden we echter niet om deze flitsende lichtslinger van Lidl heen. De LED-lichtketting past namelijk perfect in ieder smart home en sluit naadloos aan op Lidl’s Smart Home-producten. Die andere Smart Home-producten, zoals een slimme plafondlamp en slimme LED-lampen, zijn deze week ook te koop bij de Duitse supermarktketen.

Slimme kerstverlichting Lidl
Slimme kerstverlichting (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s slimme kerstverlichting

Wie tijdens de feestdagen al moe wordt bij de gedachte aan de stekker van de kerstverlichting in het stopcontact steken en er uit halen kan deze week bij Lidl terecht. Die verkoopt namelijk slimme kerstverlichting die je vanaf de bank, of zelfs vanuit bed, kunt aansturen. Dit kan via de Google Assistent maar ook via de Lidl Home-app of via een gateway. Deze laatste ligt deze week trouwens ook bij de Duitse supermarkt in de schappen.

Het 30 meter lange lichtsnoer heeft 200 energiezuinige LED’s en is zowel buiten als binnen te gebruiken. Het snoer heeft verder 16 3D-lichteffecten, waaronder een flakkerend kleurenspel en een lichtgolf, en 16 miljoen kleuren. Word je ook al moe bij de gedachte aan deze extreme kerstlichtshow? Dan kun je het snoer ook instellen op een constant witlicht.

slimme kerstverlichting Lidl
Multifunctionele slimme kerstverlichting (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 59,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer opvallende gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de meest opvallende gadgets die er in week 48 in de schappen liggen.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: slimme kerstverlichting voor een luie kerst
Sluiten