Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 5 dec 2021

Action, Lidl & Aldi superaanbieding: Budget Philips Bluetooth hoofdtelefoon

Bij Action, Lidl en Aldi liggen iedere week allerlei apparaten en gadgets in de (online) schappen. Soms zijn ze een ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. In week 48 week is dat een Bluetooth hoofdtelefoon van Philips voor nop.

Bluetooth oordopjes en -hoofdtelefoons in de aanbieding

Deze week speurden we Lidl’s ‘Sale’-pagina in de webshop af voor goede gadgets. En die vonden we. Naast zeker drie verschillende Bluetooth oordopjes zagen we deze budget Bluetooth hoofdtelefoon van Lidl staan. Het gadget heeft geen high-end functies, maar wel een low price. En dat is ook wat waard. 25 Euro om precies te zijn.

Philips bluetooth hoofdtelefoon Lidl
Bluetooth hoofdtelefoon Philips (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s deal: UpBeat draadloze koptelefoon

25 Euro voor een hoofdtelefoon is geen verkeerde prijs. Zeker niet als je weet dat de hoofdtelefoon een accuduur heeft van zo’n 15 uur (bij een volume lager dan 80 procent), binnen twee tot drie uur weer is opgeladen, en stevig is gebouwd. De echte ‘premium feel’ mist waarschijnlijk, maar dat komt omdat je daar ook niet voor betaalt.

Waar je wel voor betaalt is een hele degelijke hoofdtelefoon. Eentje zonder poespas, geluidskwaliteit waar je prima naar kunt luisteren, en daarnaast kan de hoofdtelefoon opgevouwen worden wat handig is voor onderweg. En o ja, deze Philips UpBeat hoofdtelefoon heeft uiteraard een ingebouwde microfoon zodat je er ook handsfree mee kunt bellen. Iets wat we niet zien in de specificaties is of de hoofdtelefoon waterdicht is. Het wordt niet benoemd, dat gaan er niet vanuit dat dit een goede gadget is om een rondje mee te hardlopen in de regen.

Philips hoofdtelefoon Lidl
Philips Bluetooth hoofdtelefoon (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 25,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de 15 meest opvallende gadgets uit week 48 voor je op een rij, waaronder een fietsendrager voor vier fietsen, een terrasverwarmer met ingebouwde Bluetooth speaker en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Action, Lidl & Aldi superaanbieding: Budget Philips Bluetooth hoofdtelefoon
Sluiten