Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 30 nov 2021

Action, Lidl & Aldi superaanbieding: Disco douche gadget

Bij Action, Lidl en Aldi liggen iedere week allerlei apparaten en gadgets in de (online) schappen. Soms zijn ze een ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. In week 48 week is dat Aldi’s douchekop met special effects.

Disco in de douche

Douchen is altijd een feestje. Zeker in de winter, wanneer je te lang onder een te hete douche staat. Aldi maakt dit feestje deze week nog wat feestelijker met een speciale ‘gadget’. Zie hier een douchekop met ingebouwde LED-verlichting. LED-verlichting uit je douchekop is niet praktisch. Het geeft je geen beter zicht op je zeep en shampoo. Het geeft de douche wel nét een beetje extra sfeer. Zet een set (waterdichte) Bluetooth speakers naast je douche, en het feest kan niet meer stuk.

Aldi’s deal: douchekop met ingebouwde LED’s

Aldi’s verlichte douchekop biedt een ware disco-ervaring. De verlichting wisselt iedere vijf seconden automatisch van kleur. Dat maakt je ‘s ochtends goed wakker en laat je ‘s avonds nog wat langer doorgaan. Er zijn geen batterijen nodig voor de douchekop; de verlichting werkt op waterkracht. Cool.

Wat minder cool is, is het formaat van de douchekop. Ben je een enorme regendouche gewend? Dan is Aldi’s douchekop, los van de lichtshow, geen vooruitgang. Heb je toch al een kleine douchekop waar je precies met je hoofd onder past? Dan is die tien euro goed besteed.

Aldi douchekop
Douchekop met LED-licht (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 9,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 48 voor je op een rij, waaronder een elektrische vouwfiets, een slimme camera voor in huis, verwarmde gadgets voor in de winter en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Lidl & Aldi superaanbieding: Disco douche gadget
Sluiten