Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 3 dec 2021

Action, Lidl & Aldi superaanbieding: weerstation dat (geen) goed weer voorspelt

Action, Lidl en Aldi verkopen iedere week allerlei nieuwe apparaten en gadgets. Soms zijn ze een ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. In week 48 week valt Aldi op met dit radiografische weerstation.

Altijd goed weer

Een weerstation dat alleen goed weer voorspelt bestaat. Tenminste, als hij het weer voorspelt van een locatie waar het altijd goed weer is. Daarnaast is de definitie van ‘goed weer’ subjectief. Hou je van wind en regen? Dan voorspelt Aldi’s weerstation tijdens herfst- en winterdagen waarschijnlijk alleen maar goed weer. Lucky you. Hou je niet van wind en regen? Dan weet je in ieder geval wanneer je beter binnen kunt blijven. Ja, daar hebben we ook eindeloos veel apps voor, maar een weerstation is toch veel leuker? Het geeft je in ieder geval een reden om op te staan en een paar stappen te zetten.

radiogestuurd weerstation Aldi
Radiogestuurd weerstation (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s weerstation

Het weerstation dat in week 48 bij Aldi in de schappen ligt is een lekker praktisch ding. Daar houden we van. Het gadget is radiogestuurd en heeft een overzichtelijk display dat alle meetwaarden weergeeft. Zo laat het apparaat onder meer de binnen- en buitentemperatuur zien, een weersvoorspelling, heeft het een vorstalarm en een wekker. Deze laatste twee functies zijn een goede combinatie. Heeft het ‘s nachts gevroren? Dan jaagt de wekker je (mits je hem zet) net wat eerder je bed uit, zodat je tijd genoeg hebt om de auto te krabben.

Prijs: 17,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de 15 meest opvallende gadgets uit week 48 voor je op een rij, waaronder een elektrische vouwfiets, espressomachine en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Lidl & Aldi superaanbieding: weerstation dat (geen) goed weer voorspelt
Sluiten