Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Robotstofzuiger die exact doet wat jij wilt

De Action, Lidl en Aldi verrassen ons wekelijks met de vreemde, maar vaak ook handige, multifunctionele en goedkope gadgets die ze in de schappen hebben liggen. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra aandacht moeten geven. Vandaag is dat de robotstofzuiger met laadstation van de Aldi.

Haal een handige schoonmaakrobot bij de Aldi

We kunnen deze briljante gadget van de Aldi niet aan ons voorbij laten gaan. En jij trouwens ook niet. De Duitse supermarkt verkoopt deze week namelijk een robotstofzuiger met laadstation. Voor deze prijs kun je de schoonmaker haast niet laten komen..

De robotstofzuiger kan maximaal 90 minuten stofzuigen met een volle accu. Dankzij de diverse sensoren laat hij geen hoekje van je huis onaangeraakt. Is 90 minuten niet genoeg om je volledige huis te cleanen? Dan rijdt de robotstofzuiger uit zichzelf terug naar het oplaadstation en kan hij er na 4,5 uur opladen weer tegenaan. Hij start automatisch met stofzuigen als je hem daarvoor instelt, maar je kunt hem ook starten met een druk op de knop.

Robotstofzuiger Aldi
Robotstofzuiger met oplaadstation (Bron: Aldi)

Robotstofzuiger die exact doet wat jij wilt

Het kan zijn dat je wilt dat niet een complete kamer wordt schoongemaakt. Maak je dan geen zorgen dat de robotstofzuiger alsnog je kamer door zoeft. Je kunt hem namelijk begrenzen door een virtuele wand in te stellen. De robotstofzuiger is dus een goed te trainen beestje die precies doet wat jij wilt.

Hij wordt geleverd met 2 flters, 2 zijborstels en 2 reserve-zijborstels, het oplaadstation en een afstandsbediening. En dat de hele schappelijke prijs van 99,99 Euro.

Robotstofzuiger met laadstation Aldi
Robotstofzuiger (Bron: Aldi)

Deze week verkopen de Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna nop. Benieuwd wat die zijn? Check hier de goedkope en handige gadgets die je er in week 48 kunt kopen.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Robotstofzuiger die exact doet wat jij wilt
Sluiten